Nişantaşı’nda Görüntülenen Kasıt Baba’dan Üzen Izah!

Mahir aktör Galibiyet Ergin, esbak bölüm Nişantaşı City’s’dahi görüntülendi.

Oyuncu, geçtiğimiz ilkgüz ayında 17’nci sezonuyla izleyiciyle mülaki ve geçtiğimiz günlerde açıklık veren ‘Arka Sokaklar’ dizisinin bittiğini söyledi.

Projede Murat Cet karakteriyle görüngü olan Olmuş, “Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırtı. Keşki Türker İnanoğlu, sökel olmasaydı, bitmeme etseydik. O dahi sonuçta kameraman, kendince bir bando şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma hakeza aynı özdek geldi. Final yapmadan, çatlaklık diye niteleyerek bitti. Instagram’dan ‘Sizi özledik’ ve ‘Ne ahit başlayacaksınız?’ diye niteleyerek mesajlar geliyor. Bizim oyuncu adına insana ve seyirciye saygımız var. Bize da, ‘Kusura bakmayın şunun amacıyla bitti’ demeleri lazımdı. Ayıptır. Finalin apayrı havası vardır. Ihvan, ‘Para almadan final bölümü’ çekelim diyorlar” dedi.

Ergin, “Tekrardan devam kıymet mi?” sorusuna, “Sizin kadar ben birlikte zül ediyorum” yanıtını verdi. Yapım ekibi, geçtiğimiz son teşrin ayında Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle gücük müddet ‘Arka Sokaklar’a uzaklık verildiğini açıklamıştı.

Share: