Kars 36 Spor hazırlıklarını sürdürüyor

Kars 36 Spor hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil beyazlı takım, sezona ongun girmek istiyor.

Bölgesel Idmansız Tabur (BAL) Ligi 3’üncü grupta yer kayran Kars 36 Spor hazırlıklarını Beceri Yönetmen Özlük Aksaka nezaretinde Prof. Dr. Abamüslüm Atılganlık Stadyumunda yapıyor. Yapılan antrenmanda sporcuların iştahlı olmaları ise ustalık heyetin yüzünü güldürüyor.

Yeşil beyazlı ekibinin sezona amade olacağını rapor eden Teknik Yönetmen Vasıf Aksaka, “Zaman öncesi hazırlıklarımız sürüyor. Çok ongun benzeri atmosfer yakaladık. Sporcularımızın iştahlı olmaları bizleri mutlu ediyor. Amacımız sezona haddinden fazla ongun bağışlamak. Bunun amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“Kars 36 Spor bindi çevirmek kaçınılmaz oldu”

Çok kip bir grupta, mütehammil rakiplerle oynayacaklarına dikkat çeken Aksaka, “Canlı olmalıyız. Seçme anlamda tüvana olmalıyız. Takıma hep destek vermelidir. Loda üstelik var olmanız üzere maddi ve manevi güzünün olmalı. Ego buradan herkese çağrıda bulunuyorum. Şehrinizin takımına erbap çıkı. Bu takıma erbap çıkıldığında kudretli olacağına inanıyorum” diyerek konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini açıklayan Pakt Başkanı Erkan Aydın’ın istifa etmekten konma geçtiği ve takımın başında olduğu öğrenildi. – KARS

Share: